Home / Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Mi szükséges a részemről a BioAmp technológia beüzemeléséhez / működtetéséhez??

A beüzemeléshez 240 Volt, hálózati vízcsatlakozás és bebocsátási pont biztosítása szükséges a részedről.

Az összes többi a mi dolgunk. Az ingyenes helyszíni felmérés alapján kiválasztjuk a számodra legolcsóbb megoldást (gép / baktériumok / vegyszerek / szolgáltatás). Ezután egy előre egyeztetett időpontban kimegyünk hozzátok, telepítjük a rendszert, elmondjuk a részleteket a működéséről, mire kell odafigyelni. Rendszeresen meglátogatunk és folyamatosan monitorozzuk a rendszert és az eredményeket, karbantartjuk a berendezést, visszük a friss baktériumokat, szervizelünk, stb. Teljes szolgáltatást adunk azzal a céllal, hogy megszabadítsunk a csatornakezeléssel kapcsolatos terhektől.

Mennyi BioAmp gépre lehet szükségem??

Egy gép napi szinten kb. 200 m3 szennyvíz kezelését képes elvégezni. Ezt  természetesen befolyásolja a kibocsátott víz összetétele, szennyezettsége, a tartózkodási idő.

Javasoljuk partnereinknek a díjmentes helyszíni felmérést, amely alapján megértjük a konkrét igényt és személyre szabottan a lehető legolcsóbb megoldást tudjuk kiválasztani.

Milyen gyorsan várhatók az eredmények??

Partnereink tapasztalatai azt mutatják, hogy a szaghatások egy hónap alatt csökkenek, a zsír csökkenése 3 hónapos kezelés után indul meg – ennyi kezdeti időre van szükség a megfelelő mennyiségű baktérium tenyészet kialakulásához. Ettől kezdve a rendszeres napi szintű, automatikus adagolásnak köszönhetően a kívánt eredmények folyamatosan fenntarthatóak, sőt várhatóan egyre jobbak és jobbak lesznek.

Nem veszélyesek a baktériumok ránk és környezetünkre??

A BioAmp technológia teljesen környezetbarát, 15 éves kutatásnak és fejlesztésnek az eredménye, a mérnöki tudomány és a mikrobiológia különleges kombinációja, amely a természetben előforduló biztonságos baktériumokat alkalmaz.

A termék megfelel a 16/2002 (IV.10) EüM rendelet előírásainak, és rendelkezik az OTH bejelentéshez szükséges mikrobiológiai ellenőrző vizsgálatokkal. Ezen kívül NSF és OÉTI szakvéleménnyel is rendelkezik.

Az NCH e szabadalmát a US EPA és a The American Chemical Society által szponzorált Elnöki Zöld Kémia Díjra jelölték.

Miért éri ez meg nekem??

Gyorsan, egyszerűen, nagyobb beruházás nélkül telepíthető rendszer, amely a szennyvízkezelés területén felmerülő problémák költséghatékony  megoldására ad lehetőséget.

Mi garantálhatja a sikeres együttműködést??

A Bioamp mögött álló technikai szolgálat közel 200 magyarországi partnerünknek ad szükség szerint szakmai tanácsot akár napi szinten.

Anyacégünk az NCH mint kutató, fejlesztő cég, közel 100 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik.

E technológia is 15 éves kutató-fejlesztő munka eredménye, melyet több mint 5 éves Magyarországi szakmai tapasztalat egészít ki.

Összefér-e a jelenleg használatos vízkezelési technológiánkkal??

A Bioamp rendszer az általunk jelenleg ismert legtöbb vízkezelési technológiával együtt jól alkalmazható, gyakran kiegészíti azokat.

Kérj ingyenes helyszíni felmérést és a részletes ismeretek birtokában pontosan meg tudjuk majd neked ezt határozni, hogy összefér-e a meglévő vízkezelési technológiáddal, és milyen mértékben jelenthet ez neked jobb megoldást, mennyivel csökkentheted a szennyvízkezelési költségeidet.

Milyen engedélyekre van szükségem a BioAmp alkalmazásához??

A technológia Magyarországon minden tekintetben megfelel a hatályos jogszabályoknak, alkalmazása a legtöbb esetben nem bejelentés köteles. A BioAmp berendezés CE megfelelőséggel rendelkezik, így telepítéséhez vízjogi engedély nem szükséges. A baktériumaink OTH, OÉTI, NSF engedéllyel, szakvéleménnyel rendelkeznek.

Nekem csak a lefolyóm dugult el és nem akarok baktériumokat használni. Van erre gyors megoldásotok??

Igen, az azonnali lefolyó és csatorna dugulások elhárítására rendkívül hatékony és gyors vegyszerekkel rendelkezünk, ezek mind saját fejlesztéseink. Bátran keress bennünket, ilyen esetekben is ingyen kimegyünk bárhol vagytok az országban.